ALGEMENE VOORWAARDEN

* In geval van annulering minder dan 3 dagen voor aankomst wordt 50% van de verblijfskost aangerekend. Deze voorwaarden gelden niet voor “non-refundable” reserveringen.

* In geval van niet opdagen ‘no show’ wordt de volledige verblijfskost (100%) aangerekend.

*” Non-refundable” reserveringen kunnen niet geannuleerd of gewijzigd worden. Er wordt ten allen tijde 100% van de verblijfskost in rekening gebracht.

*Het verblijf wordt ten laatste op de dag van vertrek betaald, tenzij uitdrukkelijk anders werd bedongen. Op de vervaldag van onbetaalde facturen zullen deze van ambtswege, zonder voorafgaandelijk bericht 15% per jaar opbrengen, met een minimum van € 25,00.

* Bij geschillen is enkel de rechtbank van Gent bevoegd.

* Een reserveringsaanvraag van de klant dient altijd bevestigd te worden door Chateaubriand. Zonder de bevestiging is er geen sprake van een reservering of boeking.

* Chateaubriand zal redelijke inspanningen verrichten om correcte en up-to-date informatie te verschaffen op onze website. Chateaubriand kan echter nooit aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van directe, indirecte of incidentele schade die volgt uit het gebruik of niet kunnen gebruiken van deze website. Chateaubriand kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze website en eventueel onjuiste informatie op deze website.

AANKOMST – CHECK_IN

* De sleutels worden overhandigd vanaf 16u00 de dag van aankomst.

* Bij betaling van voorschot of opgave van kredietkaartnummer worden de kamers gegarandeerd tot 21u00 op de dag van aankomst. Indien klanten later dan 21u00 wensen in te checken, dienen ze dit tijdig te melden aan de receptie.

VERTREK – CHECK_OUT

* Wij vragen de kamer te verlaten op de vertrekdag voor 11u00. Na 11u00 en voor 12u30, wordt € 15,00 kosten in rekening gebracht. Na 12u30 wordt steeds de volgende nacht in rekening gebracht.

* Uitzonderingen zijn enkel mogelijk indien anders bedongen.

VERBLIJF

* Bij schade aangericht door de klant, de personen die hem vergezellen, of de personen waarover hij de hoede heeft, of huisdieren, aan de roerende en onroerende goederen van Chateaubriand, dient de schade op eenvoudig verzoek van Chateaubriand vergoed te worden en dit uiterlijk bij het vertrek van de klant.

* Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen of verlies van/aan op het hotelterrein geparkeerde voertuigen, noch hun inhoud.

* In België geldt een algemeen rookverbod in openbare ruimtes. In navolging van deze wetgeving worden alle kamers uitsluitend verhuurd als niet-rokers kamers. Bij het ontstaan of achterlaten van rookgeur in de kamer (of op een andere openbare niet-rokersplaats in het hotel), worden schoonmaakkosten en/of herstellingskosten aangerekend. Het hotel zal deze kosten berekenen op basis van de geleden hinder en schade, met een minimum van €100,00.